WP Soru Cevap Yayında

Ana Sayfa > Blog > WordPress > WP Soru Cevap Yayında

WP Soru Cevap Yayında

Merhaba,

Bir süredir üzerinde çalıştığım bu platformu yayınlayacak derecede bitirdim diyebilirim ve 1 Ağustos 2018 tarihinde yayınladım. Şu an bir nevi test sürecinde sayıyorum bu siteyi. Eksikler ve hatalar mutlaka var ve bunlar zamanla giderilecek. İleride yeni özellikler de eklenecek tabii ki.

Bu platformun amacı kullanıcıların WordPress ile ilgili birbirlerine yardımcı olmalarını sağlamak. WordPress ile alakalı onlarca Türkçe içerikli kaliteli blog var ama benim amacım, kullanıcının hızlı bir şekilde yardıma ihtiyaç duyduğu konuda sorusunu sorup, hızlı bir şekilde sorununa çözüm bulmasını sağlamak. En önemlisi de kullanıcıları bir araya getirmek, bir topluluk oluşturmak.

Soru-Cevap haricinde bir de blog bölümü oluşturmak istedim. Bu bölümün amacı da sık yaşanan sorunların çözümlerini detaylı bir şekilde paylaşmak, 'nasıl yapılır' şeklinde ipuçları ve ders niteliğinde içerikler paylaşmak, WordPress'i daha kullanışlı hale getirmek için yapılabilecek işlemleri paylaşmak olacak. Blog kısmını mümkün olduğunca güncel tutmaya çalışacağım. Eğer WP Soru Cevap sitesinde gönüllü yazar olmak isterseniz, içeriklerinizi paylaşmak isterseniz buna hayır demem. :) geri bildirim sayfasından mesajınızı gönderebilirsiniz.

Umuyorum ki, düşündüğüm gibi büyük bir topluluk haline gelecektir, sizlerin de desteği ile...

root Hakkında

WordPress - 58%
Laravel - 19%

Henüz Yorum Yapılmamış

Yorum Yazın